Bästa spelbolag om du vill spela på City

By | 8 May, 2017

Om du kollar på sport så är du medveten om att det finns många olika bolag som sponsrar lag, ligor, föreningar, enskilda event och allt annat. Kanske har du sett Formel 1 och tänkt på att Red Bull syns överallt. Eller så har du sett Liverpools gamla tröjor med deras klassiska Carlsberg-logga. Nu är det inte längre Carlsberg som sponsrar Liverpool (jag vet inte vilka som är deras huvudsponsor just nu), men det är alltid någon annan bjässe som pryder deras tröjor.

Manchester City har Betsafe som sponsor

Betsafe är ett stort svenskt spelbolag som numera ägs utav Betsson. Eller numera är kanske lite missvisande. Sedan 2006 har Betsafe faktiskt varit en del av Betsson-gruppen. Hur som helst så är Betsafe sedsan drygt ett år tillbaka sponsorer av det engelska fotbollslaget Manchester City.

Eftersom Betsafe sponsrar Manchester City så kör det också en massa olika kampanjer med City. Ofta kommer du kunna spela på så kallade högre odds i just Manchester Citys matcher. Helt enkelt så betyder det att Betsafe väljer att höja sina odds på Manchester City. Det kommer inte göra det varje gång, men ibland så får man chansen. Låt oss säga att de ska spela hemma mot West Ham och att du får 1.80 gånger pengarna på att de ska vinna. Men med det förhöjda oddset så får du spela till 2.05 gånger pengarna istället för 1.80.

Betsafe har också gjort flera kampanjer som involverar Manchester City där man som spelare har fått chansen att vinna en resa med en massa vänner till Etihad Stadium. I paketen som man kunnat vinna så har flyg, hotell, matchbiljetter i VIP-lounge samt fickpengar varit med. Det är så klart kul att åka på en sådan där kanonresa även om man inte ens är ett fan av Manchester City. Så jag skulle utan tvekan utse Betsafe som det bästa spelbolaget om du av en eller annan anledning vill spela på Manchester Citys matcher.